Nansensgade


Nansengade 42
Tlf. Lukket
mandag-fredag
12-19
lørdag
12-16

Zübeil Body Piercing åbnede 2. maj 1998. Jan Zübeil, der selv står i butikken, har erfaring som piercer fra både ind- og udlandet. Forretningens udvalg af smykker er stort - her finder man alt fra ædle metaller til selvlysende kunststof, og sten i alle regnbuens farver.

Mennesket har til alle tider udsmykket sig med make-up, smykker, påmaling, arring, tatovering og brændemærkning m.m.. De forskellige måder har vekslet alt efter sindelag og mode i samfundene rundt om i verden. I vor tid er der pludselig opstået en stor interesse for fremmede kultures kropsudsmykning, og gamle aner er vækket til live. Det startede ganske vist i subkulturer men har hurtigt bredt sig blandt almindelige mennesker.

Piercing er kommet på mode, sammen med brændemærkning, arring og tatovering. Hvor det før var søens folk og arbejdsmænd der lod sig tatovere, er det idag både unge piger og mænd der vælger denne form for udsmykning.

Førhen blev det sjældent til mere end et hul i øret eller næsen. Nu piercer man sig over hele kroppen. Der ligger mange motiver til grund for at blive piercet. Det er flot, frækt, provokerende, sexet, og det fremmer selvtilliden at skille sig ud.

Det var muligvis punkerne med deres sikkerhedsnåle gennem kinder, næse og ører der fik åbnet op for denne udsmykningsform. Det har siden udviklet sig, så udbuddet af kropsudsmykning idag er meget stort.


     
Foto: Februar 2001


År


Tidligere var her:


 
Styx
 
Salg af lys og tørrede blomster
 
Grønthandler
 
Frisør

© Copyright 2001-2013 Alle rettigheder forbeholdes - Nansensgaden.dk