Nansensgade
Politisk Revy


Nansensgade 70
Tlf. 33 91 41 41
 
 

Forlaget Politisk Revy / Rævens Sorte Bibliotek

Institutionen politisk revy startede som et i sin tid meget omtalt og nogle gange forkætret bladprojekt den 6. september 1963, hvor nr. 1 af »det uafhængige, socialistiske fjortendagesblad« udkom.

Det sidste nummer af tidsskriftet, nr. 507, udkom i april 1987 pga. voksende økonomiske vanskeligheder for bladdriften og efter adskillige udskiftninger i redaktionsstab og redaktionelle anstrengelser, som til sidst bl.a. indebar en overgang til et postmoderne månedstidsskrift.

Der har været mange medarbejdere på bladet, både i redaktion, styrelse og som løst tilknyttede skribenter, og en navneliste ville sikkert overraske mange i dag. Men ingen nævnt, ingen glemt.

Adresserne har været mange, fra Landskronagade på Østerbro i København, over Dronningensgade på Christianshavn, Skt. Peders Stræde inden for voldene (over flere omgange), Vesterbro, Nørrebro - til i 1993 tilbage i indre by i Nansensgade, Københavns boggade, som den er bevet kaldt, hvor forlaget nu er en del af et livligt bogmiljø med flere mindre forlag, antikvariater, en lyrikbutik, bladprojekter, marskandisere, fotografer m.m. Vi håber på at kunne holde skansen her de næste mange år.

Denne side er under udarbejdelse. Vi glæder os til at præsentere yderligere oplysninger og billeder. Med venlig hilsen redaktøren, Nansensgaden.dk


     
Foto: -


År


Tidligere var her:


 
 
 
 

© Copyright 2001-2013 Alle rettigheder forbeholdes - Nansensgaden.dk