Nansensgade


Frederiksborggade 43
Tlf. 33 93 13 41
mandag-torsdag
???
fredag
???
lørdag
???

Louis Cykler åbnede i 1995, men forretningen startede faktisk i Nansensgade 88 hvor der idag drives cykelværksted for almindelige cykler. Forretningerne ejes af to brødre fra Spanien.

Louis Cykler opbygger mountainbikes af komponenter der udvælges i samråd med kunden. Netop valget af de rigtige komponenter er meget vigtigt alt efter hvilket terræn man vil køre i. Herudover sælges udstyr, sadler, gear, tøj, hjelme m.m.Forretningen har et specialværksted for mountainbikes og var en af de første i Danmark der samlede og solgte denne type cykler.

Butikkens indretning, lamper, borde osv. er alle håndlavet, ligeledes forretningens varemærke der er sat sammen af cykeldele og er inspireret af spansk tyrefægtning.

Forretningens cykler har af og til små biroller i danske film idet de udlånes til optagelserne.

En mountainbike er en bjergcykel der er beregnet til kørsel i utilgængeligt terræn. Cyklen har kraftigt stel, ekstra gear, affejdring og kraftige noprede dæk.

At køre mountainbike er for nogle en livsstil, og for nogle få en levevej. Hvert år afholdes konkurrencer verden over. Hører man til de ømskindede skal man nok holde sig fra denne sport.

De første mountainbikes kom på markedet i slutningen af 80'erne.


     
Foto: December 2001


År


Tidligere var her:


 
 
 
 

© Copyright 2001-2013 Alle rettigheder forbeholdes - Nansensgaden.dk