Nansensgade

 

Formål
 

Vi vil fortælle historien om Nansensgade og kvarteret omkring. Udgangspunktet er hvordan her ser ud i dag. Vi vil kortlægge kvarteret, så man kan danne sig et indtryk af miljøet. Vi vil fortælle om hver forretning, café, restaurant, håndværker, klub, ejendom og også om livet i gaderne, så enhver kan gå på opdagelse og finde information om det, der interesserer den enkelte.

Men det er mere end det - man kan også finde information, der kan lette én i hverdagen som fx åbningstider på forretninger eller offentlige myndigheder, parkeringsafgifter, hvornår postkassen tømmes, hjemis-bilens rute, aktiviteter i området osv.

Hvem er det for?
 

Alle der bor, arbejder eller virker i området, der er afgrænset af:

Bartholinsgade, Nørre Søgade, Gyldenløvesgade og
Nørre Farimagsgade.

Som udgangspunkt kan en forretning, café, restaurant, håndværker, klub, ejendom o.lign. fra området få en gratis hjemmeside. Derudover kan man købe ekstra sider, hvis man har et budskab eller vil reklamere for sin butik, café, klub eller lignende.


Hvad får man?
 

Her ser du et eksempel på en standard-hjemmeside. Det får hver eneste forretning, café, håndværker osv. Siden fortæller om stedet og der sættes 1-3 billeder på. Herudover kommer den historiske del, der fortæller hvad der tidligere har været og evt. sjove eller spændende historier knyttet til stedet.

 Hvad kan man købe?
 

Alle kan købe ekstra hjemmesider til at udstille deres varer og budskab. Hjemmesiderne kan bestå af tekst og billeder. Har man brug for det, hjælper vi gerne til med rådgivning og opbygning.

Rettigheder og regler
 

Alt tekst, billeder og grafisk arbejde der udgives på denne portal, er beskyttet af loven om ophavsret. Der må kun linkes til startsiden: www.nansensgaden.dk
Kun ved anden aftale med red@nansensgaden.dk kan der dispenseres.

Ethvert brud på disse rettigheder vil føre til retsforfølgning.

Tekster slået op på Opslagstavlen som strider mod god skik og dansk lov, vil blive fjernet.


© Copyright 2001-2013 Alle rettigheder forbeholdes - Nansensgaden.dk