Nansensgade


Nansensgade 45
Tlf. 33 33 07 74
mandag-lørdag
12-24
søndag
12-22

Bibendum åbnede 27. april 2001. Vincaféen har specialiseret sig i vin, udenlandsk øl, kaffe, te og lette anretninger, men hovedvægten ligger på vin. Vinene kommer fra Frankrig, men der arbejdes på at udvide sortimentet til andre dele af verden. Stedets leverandører er som regel små vinbønder, hvilket betyder leverancer i små partier. Så man kan aldrig regne med at få den samme vin gennem længere tid.

Det samme gælder for den mad der serveres. Tapas der er en tallerken med ost, pølse, brød og frugt, eller små lune retter der skifter sammensætning næsten hver dag.

Bibendum er én forretning ud af en række af forretninger. På Vesterbrogade ligger Props Wine Shop, på Nørrebrogade Props Coffee Shop, på Blågårdsgade Steel og på Strandboulevarden Props Gallery. Senere på året udvides med en vinbutik i det lille lokale til højre for indgangen. Caféen leverer også til andre caféer og hoteller. Af og til holdes der arrangementer med vinsmagning både i caféen og hos kunderne.

Gæsterne er blandet både aldersmæssigt og af herkomst. Indretningen med gamle slidte møbler skaber en stemning af afslappethed, og indbyder til en hyggestund efter arbejde, eller til frokost med en god ven.

Bibendum
, fra latin, NUNC EST BIBENDUM, nu skal der drikkes. Også navnet på Michelins varemærke, den lille tykke mand.
Man kan så undre sig over sammenhængen mellem et bildæksfirmas symbol og at der skal drikkes?


     
Foto: Maj 2001


År


Tidligere var her:


 
 
 
 

© Copyright 2001-2013 Alle rettigheder forbeholdes - Nansensgaden.dk